top of page

OVER

DIGITEASY is actief binnen de IT-ontwikkeling en heeft in 2015 een mobiele oplossing ontwikkeld die specifiek is bedoeld voor schade-expertisekantoren die optreden voor rekening van verzekeringsmaatschappijen.

 

De geïntegreerde oplossing, die “Z²” (voor Zeta/Zephyr) werd gedoopt, laat alle entiteiten die actief zijn in het domein toe om onmiddellijk en tegen een redelijke prijs te beschikken over een allesomvattende informaticaoplossing. Deze oplossing laat toe om te beantwoorden aan de steeds strenger wordende SLA’s met betrekking tot de doeltreffendheid en de termijnen van de verzekeringsmaatschappijen.

 

“Z²” wordt aangeboden onder de vorm van een handelstool die “Zephyr” heet en beschikbaar is als iOS-app en onder de vorm van een kantoorplatform voor het beheer van schadedossiers dat “Zeta”* heet.

 

De geïntegreerde oplossing “Z²” van DIGITEASY wordt al gebruikt voor het beheer van enkele duizenden schadedossiers per jaar in België en in het Groothertogdom Luxemburg. 

 

Naast de stijging van het kwaliteitsniveau door het beter naleven van de opgelegde SLA's, hebben zijn gebruikers een aanzienlijke stijging van hun winstgevendheid kunnen vaststellen.

* “Zephyr” kan natuurlijk worden aangepast aan elk ander bestaand IT-kantoorsysteem.

Voeg een echte meerwaarde toe aan uw kantoor en breng een professioneel beeld over aan uw klanten dankzij de oplossingen van DIGITEASY.

Door deze processen toe te passen en deze tools aan te bieden aan uw deskundige partners, kunnen deze zich volledig concentreren op de technische kant van hun expertisetaken. Ze krijgen een autonome mobiele app in handen die hen toelaat om in real time te zorgen voor hun dossierbeheer waar ook ter wereld. Zo valoriseert u uw knowhow optimaal en maakt u het verschil met uw concurrenten!

Notre équipe
bottom of page